ΓΙΑΤΙ SMART HOSPITALITY CENTER

Εξασφαλίστε μια δυναμική καριέρα στο χώρο της φιλοξενίας

Εκπαιδεύουμε τους καλύτερους!

Ξενοδοχεία που Συνεργάζονται με το AHLEI

Industry Validated

Μέσω του Smart Hospitality Center αξιολογήστε και πιστοποιήστε τα στελέχη σας ή τον εαυτό σας με επικυρωμένα από τη βιομηχανία προγράμματα επαγγελματικών πιστοποιήσεων του AHLEI, έναν οργανισμό που εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες του ξενοδοχειακού κλάδου παγκοσμίως

Γιατί να πιστοποιηθείς από το SHC

Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποιήση

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα λάβετε την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση του AHLEI. Η απόκτηση επαγγελματικής πιστοποίησης είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και παρέχει αξία στην καριέρα σου.

Παγκόσμιο Πρότυπο

Τα προγράμματα παρέχονται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου μέσω 100 εξουσιοδοτημένων συνεργατών

Κορυφαίοι ειδικοί στην φιλοξενία

Τα προγράμματα μας διδάσκονται και σχεδιάζονται από ειδικούς επαγγελματίες που εργάζονται και διακρίνονται σε διάφορες ειδικότητες στον τομέα της οργάνωσης & διοίκησης ξενοδοχείων

Ευέλικτες επιλογές μάθησης

Απολαύστε διαλέξεις με βίντεο, πρακτικές ασκήσεις, διαδραστικά κουίζ και case studies.

Ξεκίνα την καριέρα σου με την ολοκλήρωση της επαγγελματικής πιστοποίησης

Με την απόκτηση της πιστοποίηση από το Smart Hospitality Center θα έχεις αυξημένες πιθανότητες συνεντεύξεων και πιθανής πρόσληψης σε κάποιο από τα ξενοδοχεία των άμεσων συνεργατών μας.

Ρώτησε μας για να μάθεις περισσότερα!

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να πιστοποιηθώ από το AHLEI?

Το AHLEI είναι ένα από τα παγκόσμια πρότυπα πιστοποίησης στην Επαγγελματική Εκπαίδευση στον τομέα της Φιλοξενίας. Μέχρι σήμερα, άνθρωποι σε περισσότερες από 60 χώρες έχουν πιστοποιηθεί μέσω του AHLEI, καθιστώντας τα προγράμματα μας από τα πιο διαδεδομένα παγκοσμίως. Το AHLEI συνεργάζεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της φιλοξενίας για να καθορίσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Χρειάζεται να έχω προϋπηρεσία στον Ξενοδοχειακό κλάδο?

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει στα προγράμματα ξενοδοχειακών Πιστοποιήσεων. Προϋπηρεσία στο σχετικό κλάδο δεν απαιτείται – ο στόχος είναι να μπορέσετε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τομέα εξειδίκευσης και να ξεκινήσετε μια νέα και συναρπαστική σταδιοδρομία

Ποιοι διδάσκουν στα προγράμματα πιστοποίησης?

Κάθε πρόγραμμα διδάσκεται από επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι θα σας μεταφέρουν εμπειρίες και γνώσεις από τις βασικές ειδικότητες και θα σας δείξουν  ποιες είναι οι αρχές της αποτελεσματικής διαχείρισης ξενοδοχείων

Ολοκληρώνοντας κάποιο από τα προγράμματα πιστοποίησης θα μπορώ να συνεχίσω τις σπουδές μου σε έναν άλλον εκπαιδευτικό οργανισμό?

Οι κάτοχοι πιστοποιητικών μπορούν εάν επιθυμούν να εγγραφούν σε σχετικό με τον κλάδο πανεπιστημιακό πρόγραμμα και θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν πιστωτικές μονάδες και να αποκτήσουν εξαιρέσεις σε σχετικά γνωστικά πεδία. Οι εξαιρέσεις από τις ενότητες θα βασίζονται στους ακαδημαϊκούς κανόνες και κανονισμούς του εκάστοτε ακαδημαϊκού φορέα.

Που θα μπορούν να αναγνωρίζονται τα προσόντα μου?

Η επιτυχής ολοκλήρωση της εκάστοτε πιστοποίησης κερδίζει αναγνώριση και σεβασμό σε όλο τον ξενοδοχειακό κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μπορώ να εργάζομαι και παράλληλα να παρακολουθώ ενα πρόγραμμα πιστοποίησης?

Όλα τα χρονοδιαγράμματα και οι δομές των προγραμμάτων πιστοποίησης έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα οι εργαζόμενοι να έχουν την δυνατότητα να τα παρακολουθούν χωρίς να επηρεάζονται οι καθημερινές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Σε ποιά γλώσσα διδάσκονται τα προγράμματα?

Τα βιβλία και το εκπαιδευτικό υλικό είναι γραμμένα στην Αγλλική γλώσσα, αλλά η διδασκαλία προσαρμόζεται στην Ελληνική γλώσσα. Οι εξετάσεις πολλαπλών επιλογών γίνονται στα Αγγλικά, για αυτό το λόγο καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες να έχουν τουλάχιστον ένα βασικό επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

Σε ενδιαφέρει η καριέρα στο ξενοδοχειακό κλάδο?

Ξεκίνα Άμεσα