ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SHC

Αναπτύσσουμε τις Δεξιότητες των Επαγγελματιών του Τουρισμού

Σχετικά με το Smart Hospitality Center

Η StudySmart είναι ένας καινοτόμος οργανισμός που προσφέρει ευκαιρίες κατάρτισης, masterclasses, πιστοποιήσεις και ερευνητικό έργο σχετικά με επαγγελματικά προσόντα. Για 20 χρόνια βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων στον τομέα της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και των πιστοποιήσεων καθώς έχουμε συμβάλει στην εισαγωγή των επαγγελματικών προσόντων στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία του 1990 και έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες και σπουδαστές σε επαγγελματικά προσόντα και πιστοποιήσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας σε και πολλούς προορισμούς όπως: (Ελλάδα, Κύπρος, Ρωσία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία, Πολωνία, Ντουμπάι, Λιθουανία, Αυστρία, Αμπού Ντάμπι, Βουλγαρία, Καζακστάν, Κίνα και άλλες χώρες).

Ένας οργανισμός που γνωρίζει πολύ καλά τις τάσεις και ανάγκες των επιχειρήσεων και επαγγελματιών για νέες δεξιότητες και γνώσεις αλλά και την σημαντική τους άξια και συμβολή για επιτυχία.  Μέσα από την εμπειρία μας κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα γνώσης στην οποία χιλιάδες υποψήφιοι κατάφεραν να βρουν λύσεις στα εκπαιδευτικά τους διλήμματα.

Ως πρωτοπόρος με πολυετή και σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης έχει μια πρόταση στην νέα εποχή της επαγγελματικής τουριστικής εκπαίδευσης και εξειδίκευσης που ακούει σε ένα όνομα… Smart Hospitality Center.

Το Smart Hospitality Center, προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επαγγελματικών εξιδεικέυσεων απολύτως ευθυγραμμισμένα με τις τρέχουσες τάσεις, τις εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας σε όλα τα επίπεδα. Ο στόχος αυτών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι να συνδυάσουν την επαγγελματική εμπειρία με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες με στόχο την δημιουργία ικανών στελεχών που θα μπορούν να διασφαλίσουν την επιτυχημένη λειτουργία ενός ξενοδοχείου μέσα από μια επιτυχημένη καριέρα.

Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε συνεχώς τις τα προγράμματα μας με το πέρασμα του χρόνου για να καλύψουμε το ευρύτερο φάσμα διαφόρων κλάδων που ενδιαφέρουν πολλούς να εισχωρήσουν. Υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο όπως κάνουμε όλες αυτές τις τελευταίες δεκαετίες!

https://www.studysmart.gr/

Διάβασε Περισσότερα

Our People Our Experts

Σε ενδιαφέρει η καριέρα στο ξενοδοχειακό κλάδο?

Ξεκίνα Άμεσα