ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SHC

Αναπτύσσουμε τις δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού

Σχετικά με το Smart Hospitality Center

Η StudySmart είναι ένας καινοτόμος οργανισμός που προσφέρει ευκαιρίες κατάρτισης, masterclasses, πιστοποιήσεις και ερευνητικό έργο σχετικά με επαγγελματικά προσόντα. Για 20 χρόνια βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων στον τομέα της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και των πιστοποιήσεων καθώς έχουμε συμβάλει στην εισαγωγή των επαγγελματικών προσόντων στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία του 1990 και έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες και σπουδαστές σε επαγγελματικά προσόντα και πιστοποιήσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας σε και πολλούς προορισμούς όπως: (Ελλάδα, Κύπρος, Ρωσία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία, Πολωνία, Ντουμπάι, Λιθουανία, Αυστρία, Αμπού Ντάμπι, Βουλγαρία, Καζακστάν, Κίνα και άλλες χώρες).

Ένας οργανισμός που γνωρίζει πολύ καλά τις τάσεις και ανάγκες των επιχειρήσεων και επαγγελματιών για νέες δεξιότητες και γνώσεις αλλά και την σημαντική τους άξια και συμβολή για επιτυχία.  Μέσα από την εμπειρία μας κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα γνώσης στην οποία χιλιάδες υποψήφιοι κατάφεραν να βρουν λύσεις στα εκπαιδευτικά τους διλήμματα.

Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε συνεχώς τις πιστοποιήσεις μας με το πέρασμα του χρόνου για να καλύψουμε το ευρύτερο φάσμα διαφόρων κλάδων που ενδιαφέρουν πολλούς να εισχωρήσουν. Υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο όπως κάνουμε όλες αυτές τις τελευταίες δεκαετίες!

https://www.studysmart.gr/

Το American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI) ιδρύθηκε το 1953, και είναι από τους βασικούς παρόχους ξενοδοχειακής εκπαίδευσης, κατάρτισης και επαγγελματικής πιστοποίησης που εξυπηρετεί τις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας παγκοσμίως. 

Συνεργάζονται με επαγγελματίες του κλάδου για να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν προγράμματα και πρότυπα που καθορίζουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται σε μια σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση. Οι πιστοποιήσεις και τα προγράμματα εκπαίδευσης του (AHLEI) παρέχουν τις καλύτερες τρέχουσες πρακτικές, θεωρίες και εφαρμοσμένες δεξιότητες και αναγνωρίζονται σε ολόκληρο τον κλάδο

Η επαγγελματική πιστοποίηση από το AHLEI είναι η απόλυτη διάκριση της επαγγελματικής αριστείας για τη βιομηχανία. Η φήμη του AHLEI επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στελεχών, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εκπαιδευτικών οργανισμών μέσα από 100 εκπαιδευτικά κέντρα – συνεργάτες σε 60 διαφορετικές χώρες. Μαζί με τους συνεργάτες μας στόχος μας είναι η συνεχή ανάπτυξη της ξενοδοχειακής βιομηχανία παγκοσμίως.

Η απόκτηση επαγγελματικής πιστοποίησης θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που χρειάζεστε για μια δυναμική καριέρα. https://www.ahlei.org/

Η StudySmart, πρωτοπόρος με πολυετή και σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποιήσεων, το American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI) ένας από τους σημαντικότερους φορείς παγκοσμίως, στην διαπίστευση και εκπαίδευση του Ξενοδοχειακού κλάδου, ενώσανε τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μια νέα πρόταση στην νέα εποχή της επαγγελματικής τουριστικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης που ακούει σε ένα όνομα… Smart Hospitality Center.

Το Smart Hospitality Center, προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επαγγελματικών πιστοποιήσεων απολύτως ευθυγραμμισμένα με τις τρέχουσες τάσεις, τις εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας σε όλα τα επίπεδα. Ο στόχος αυτών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι να συνδυάσουν την επαγγελματική εμπειρία με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες με στόχο την δημιουργία ικανών στελεχών που θα μπορούν να διασφαλίσουν την επιτυχημένη λειτουργία ενός ξενοδοχείου μέσα από μια επιτυχημένη καριέρα.

Διάβασε Περισσότερα

Our People Our Experts

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να πιστοποιηθώ από το AHLEI?

Το AHLEI είναι ένα από τα παγκόσμια πρότυπα πιστοποίησης στην Επαγγελματική Εκπαίδευση στον τομέα της Φιλοξενίας. Μέχρι σήμερα, άνθρωποι σε περισσότερες από 60 χώρες έχουν πιστοποιηθεί μέσω του AHLEI, καθιστώντας τα προγράμματα μας από τα πιο διαδεδομένα παγκοσμίως. Το AHLEI συνεργάζεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της φιλοξενίας για να καθορίσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Χρειάζεται να έχω προϋπηρεσία στον Ξενοδοχειακό κλάδο?

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει στα προγράμματα ξενοδοχειακών Πιστοποιήσεων. Προϋπηρεσία στο σχετικό κλάδο δεν απαιτείται – ο στόχος είναι να μπορέσετε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τομέα εξειδίκευσης και να ξεκινήσετε μια νέα και συναρπαστική σταδιοδρομία

Ποιοι διδάσκουν στα προγράμματα πιστοποίησης?

Κάθε πρόγραμμα διδάσκεται από επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι θα σας μεταφέρουν εμπειρίες και γνώσεις από τις βασικές ειδικότητες και θα σας δείξουν  ποιες είναι οι αρχές της αποτελεσματικής διαχείρισης ξενοδοχείων

Ολοκληρώνοντας κάποιο από τα προγράμματα πιστοποίησης θα μπορώ να συνεχίσω τις σπουδές μου σε έναν άλλον εκπαιδευτικό οργανισμό?

Οι κάτοχοι πιστοποιητικών μπορούν εάν επιθυμούν να εγγραφούν σε σχετικό με τον κλάδο πανεπιστημιακό πρόγραμμα και θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν πιστωτικές μονάδες και να αποκτήσουν εξαιρέσεις σε σχετικά γνωστικά πεδία. Οι εξαιρέσεις από τις ενότητες θα βασίζονται στους ακαδημαϊκούς κανόνες και κανονισμούς του εκάστοτε ακαδημαϊκού φορέα.

Που θα μπορούν να αναγνωρίζονται τα προσόντα μου?

Η επιτυχής ολοκλήρωση της εκάστοτε πιστοποίησης κερδίζει αναγνώριση και σεβασμό σε όλο τον ξενοδοχειακό κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μπορώ να εργάζομαι και παράλληλα να παρακολουθώ ενα πρόγραμμα πιστοποίησης?

Όλα τα χρονοδιαγράμματα και οι δομές των προγραμμάτων πιστοποίησης έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα οι εργαζόμενοι να έχουν την δυνατότητα να τα παρακολουθούν χωρίς να επηρεάζονται οι καθημερινές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Σε ποιά γλώσσα διδάσκονται τα προγράμματα?

Τα βιβλία και το εκπαιδευτικό υλικό είναι γραμμένα στην Αγλλική γλώσσα, αλλά η διδασκαλία προσαρμόζεται στην Ελληνική γλώσσα. Οι εξετάσεις πολλαπλών επιλογών γίνονται στα Αγγλικά, για αυτό το λόγο καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες να έχουν τουλάχιστον ένα βασικό επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

Σε ενδιαφέρει η καριέρα στο ξενοδοχειακό κλάδο?

Ξεκίνα Άμεσα