PROFESSIONAL CERTIFICATION

Certified Guest Service Professional - Handling Complains & Crisis (CGSP®)

Περιγραφή Πιστοποίησης
Guest Service Professional - Handling Complains & Crisis

Ένας επαγγελματίας στον χώρο της εξυπηρέτησης πελατών έχει την ευθύνη να παρέχει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου προσωπική και επαγγελματική εξυπηρέτηση καθ ‘όλη τη διαμονή τους. Ως εκ τούτου, η θέση αυτή έχει μεγάλη επίδραση στην πρώτη και τελευταία αίσθηση και άποψη των επισκεπτών για την ποιότητα του ξενοδοχείου, αλλά και στην όλη εμπειρία τους.
Η πιστοποίηση του Certified Guest Service Professional (CGSP®) σας παρέχει τα απαραίτητα εχέγγυα και δεξιότητες προκειμένου να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους επισκέπτες, να ξεπεράσετε τις προσδοκίες τους και να τους εξυπηρετείτε με επαγγελματικό τρόπο σε κάθε επαφή. Η πιστοποίηση του (CGSP®) αναγνωρίζει τα άτομα που ξέρουν πώς να εφαρμόσουν και να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες επικοινωνώντας με τους πελάτες τους και δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες. Έχοντας παγκόσμια αναγνώριση το CGSP® είναι η υψηλότερη αναγνώριση για στελέχη που έχουν εξαιρετική σχέση και απόδοση στην εξυπηρέτηση πελατών. 

Θα μπορείτε:

• Να κατανοήσετε την έννοια του recovery service ( επανόρθωση για λάθος επικοινωνία ή παροχή μη ποιοτικής υπηρεσίας )
• Να εφαρμόζεται Personalization: Provide an individualized Experience
• Να αναπτύξετε Knowledge: Be in the Know και Passion: Inspire Others
• Να είστε Commitment: Be All In to Include Everyone και να αναπτύξετε Personality: Be Yourself
• Να διαχειρίζεστε παράπονα και κρίσεις στο ξενοδοχείο

Σε ποιούς απευθύνεται :

Αυτή η πιστοποίηση είναι κατάλληλη για στελέχη που έχουν άμεση επαφή με τους επισκέπτες (π.χ. σε επισιτιστικά τμήματα, ρεσεψιόν, κρατήσεις, οροφοκομία). Επιπλέον, η πιστοποίηση ισχύει και για όσους σκέφτονται να αλλάξουν κλάδο και να αναπτύξουν την καριέρα τους στον ξενοδοχειακό τομέα.

Αποτελείται από :

Παρέχει το βασικό οδηγό που περιλαμβάνει την συνολική ύλη του προγράμματος που βοηθάει στην προετοιμασία των υποψήφιων για τις τελικές εξετάσεις. Αυτό μαζί με ένα εγχειρίδιο με σχετικές πληροφορίες για τα γνωστικά πεδία και πρακτικές του (CGSP®) επιτρέπει στους υποψήφιους να αξιολογήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους και στη συνέχεια να τους κατευθύνει με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος

Διαδικασία Εξετάσεων
Προαπαιτουμενα : Δεν απαιτουνται 

Οι εξετάσεις έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν την μέγιστη αξία στους υποψηφίους και έχουν ελεγχθεί αυστηρά πριν από την έκδοση τους. Οι εξετάσεις του  (CGSP®) αποτελείται από 30 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, οι οποίες πρέπει να απαντηθούν εντός χρονικού διαστήματος μιας ώρας.

Όλες οι ερωτήσεις έχουν σχεδιαστεί για να ελέγχουν την ικανότητα των υποψηφίων να αποκτήσουν διάφορες ικανότητες που προέρχονται από πέντε βασικούς τομείς γνώσης σε συνδυασμό με την εκάστοτε επαγγελματική εμπειρία.

Οι βασικοί τομείς που εξετάζονται είναι:

  • Recovery: Turn it around / Personality: Be Yourself
  • Personalization: Provide an individualized Experience
  • Knowledge: Be in the Know / Passion: Inspire Others
  • Commitment: Be All In
  • Inclusion: Include Everyone

*Σημείωση

Οσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την διεθνή πιστοποίηση μέσω εξετάσεων. τα βιβλία και το εκπαιδευτικό υλικό είναι γραμμένα στην Αγγλική γλώσσα, αλλά η διδασκαλία προσαρμόζεται στην Ελληνική γλώσσα. Οι εξετάσεις πολλαπλών επιλογών είναι στα Αγγλικά, για αυτό το λόγο καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες να έχουν τουλάχιστον ένα βασικό επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

Όλες οι εξετάσεις διεξάγονται υπό την επίβλεψη ενός πιστοποιημένου επιτηρητή.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, οι κάτοχοι πιστοποιητικών που θα εγγραφούν σε σχετικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν πιστωτικές μονάδες και να αποκτήσουν εξαιρέσεις σε σχετικά γνωστικά πεδία. Οι εξαιρέσεις από τις ενότητες θα βασίζονται στους ακαδημαϊκούς κανόνες και κανονισμούς του εκάστοτε ακαδημαϊκού φορέα.

Μάθε για το ΛΑΕΚ

Οι πιστοποιήσεις που παρέχονται έχουν την δυνατότητα επιδότησης ΛΑΕΚ 0,24 για επιχειρήσεις

ΛΑΕΚ 0,24 % του ΟΑΕΔ

 

Το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ απευθύνεται σε οποιαδήποτε επιχείρηση απασχολεί εργαζόμενους οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο  ΙΚΑ. Κάθε επιχείρηση καταβάλλει στον Λογαριασμό για την Απασχόληση  και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ) του ΟΑΕΔ  εργοδοτική εισφορά  ύψους 0,24% επί των ετήσιων ακαθάριστων αποδοχών των εργαζομένων της.

Το ποσό αυτό αποτελεί υποχρεωτική εισφορά από όλους τους οργανισμούς που απασχολούν προσωπικό είτε πρόκειται για αμιγώς ιδιωτικές επιχειρήσεις, είτε για οργανισμούς του Δημοσίου, για Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου ή για Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε την εγκύκλιο για το ΛΑΕΚ 0,24% στο Πληροφοριακό Σύστημα www.laek.oaed.gr

Η εκπαίδευση δύναται να πραγματοποιηθεί είτε στο χώρο μας είτε στο δικό σας, σε ημέρες και ώρες που θα αποφασισθούν κατόπιν κοινής συνεννόησης.

Βάλε τη καριέρα σου στη σωστή κατεύθυνση

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα πεδία στη φόρμα με * είναι απαραίτητα για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Επέλεξε παρακάτω τις πιστοποιήσεις που ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις
Σημείωση: Δίνονται ευέλικτοι τρόποι αποπληρωμής διδάκτρων.